Over ons

Maan Security is de specialist in evenementbeveiliging, objectbeveiliging, winkelsurveillance, horecabeveiliging en bewaking. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over security diensten. Wij denken graag met u mee om u uiteindelijk van de juiste diensten te kunnen voorzien.

De veiligheid van evenementenbezoekers en het betrokken personeel is een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement. Of de mate waarin uw klanten zich veilig voelen in uw winkel/bedrijf is bepalend voor het imago van uw winkel of bedrijf. Wilt u de veiligheid in uw onderwijsinstelling vergroten? Wilt u ervoor zorgen dat uw gasten zich veilig voelen? Neem dan contact op met Maan Security, wij denken graag met u mee en leveren u de juiste beveiligingsdiensten.

Beveiliging op maat

Elk bedrijf heeft specifieke wensen op het gebied van beveiliging, en dat vraagt de nodige specialistische kennis van het bedrijf die beveiligingsdiensten aanbied. Wij denken graag met u mee om u van de juiste diensten te voorzien. Dankzij onze specialistische kennis bent u verzekerd van de juiste dienstverlening. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

Security diensten

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten:
– Objectbeveiliging
– Winkelsurveillance
– Horecabeveiliging
– Bewaking
– Evenementbeveiliging
 

Maan Security, Uw veiligheid, onze zorg!

Uw veiligheid, onze zorg!

Maan Security

Postadres
Laagveld 3
    2151JJ Nieuw Vennep

Contact
+31 6 485 15 095
  info@maansecurity.nl
   Facebook

Info
KVK: 71162844
BTW: NL250126114B01
ND: 5311