Diensten

Voor al uw wensen met betrekking tot security diensten hebben wij het antwoord, wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u de juiste antwoorden op uw vragen krijgt. Maan Security, Uw veiligheid, onze zorg!

Objectbeveiliging

De mate waarin uw klanten zich veilig voelen in uw winkel/bedrijf is bepalend voor het imago van uw winkel of bedrijf. Een goede objectbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de veiligheid van een bedrijf of organisatie. Door het verrichten van regelmatige controle rondes en het signaleren van onregelmatigheden worden alle ruimtes gecontroleerd. Het ontvangen en registreren van bezoekers is ook onderdeel van het takenpakket. Twijfel niet en neem contact op met Maan Security.

Winkelsurveillance

De schade die door winkeldieven wordt veroorzaakt is groot, door diefstal in uw winkel loopt uw bedrijf meer schade op door bijv. imago verlies. Door onze winkelsurveillance creëren wij een veilige winkelomgeving voor uw klanten en personeel, zo voorkomt u diefstal en overlast. Uw klanten voelen zich veilig in uw winkel, u loopt geen verlies van imago of financiën.

Horecabeveiliging

Het is belangrijk dat uw gasten zich veilig voelen en er geen overlast is door ongewenste bezoekers. Als ondernemer in de horeca wilt u dat uw gasten genieten van een veilige en gezellige sfeer, wij denken graag met u mee om u van de de juiste beveiligingsdiensten te voorzien.

Bewaking

Bewaking: is persoonlijke beveiliging op maat. In moeilijke of bedreigende situaties heeft u behoefte aan een extra paar oren en ogen in uw naaste omgeving. Onze beveiligers zijn getraind om snel en adequaat te reageren. Daarbij zoveel mogelijk rekening houdend met uw privacy, zodat uw dagelijkse activiteiten onverstoord kunnen plaatsvinden.

Evenementbeveiliging

De veiligheid van evenementenbezoekers en het betrokken personeel is een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement. Met het beveiligen van evenementen zorgen we ervoor dat evenementen goed verlopen en bezorgen we de bezoekers een prettige dag. Tegelijkertijd houden we scherp in de gaten of alles goed en veilig verloopt. Zo kunnen uw gasten genieten van een veilig evenement en geniet u van de voordelen van een succesvol evenement!

Uw veiligheid, onze zorg!

Maan Security

Postadres
Laagveld 3
    2151JJ Nieuw Vennep

Contact
+31 6 485 15 095
  info@maansecurity.nl
   Facebook

Info
KVK: 71162844
BTW: NL250126114B01
ND: 5311